HTML

tomika a nagyvilágban

Kiküldtek ide Leuvenbe. Itt kint is ugyan olyan lusta vagyok, mint otthon. Ezért leírom ide, mik történnek itt, hogy ne kelljen minduntalan egyesével elmesélni! Olvassátok szeretettel!

Friss topikok

Linkblog

'10. február 27. - szombat

2010.02.28. 14:23 TomiFeri

Ma korán keltünk, reggeliztünk, és többedmagunkkal sokan elmentünk az állomásra. Így, hogy Jüdit, Eszti, Zsófi, Dávid, Guszti, beutaztunk Brüsszelbe, felfedezni Európa fővárosát egy szép szombati napon.

Részleteket nem nagyon érdemes írni, az összbenyomás a lényeg. Voltunk templomokban, voltunk tereken, láttuk a pisilő fiút (az nem olyan nagy szám, de ott volt egy rakás őrült ingeneering-es, akik felöltöztették, és sört csapoltak a kukijából, meg letolt nadrággal körtáncokat jártak), láttuk a palotát, a parkokat, az arab negyedet, a kanálist, és végre egy hely, ahol fél literes sört csapolnak!

Ezek voltak dióhéjban, érdemesebb a képeket megnézni majd. A lényag mindezek mögött, hogy KICSIT VÉGRE OTTHON ÉREZTEM MAGAM!!! Brüsszel nagy, koszos, személytelen, színes, vannak benne távlatok és villamos, meg nagyobb utak. Kicsit majdnem olyan király, mint Budapest! Nincs az a németes tisztaság az utcákon, nincs az a kisvárosi közelség, mint itt Leuvenben. Brüsszelben küzdeni kell, de ha küzdesz, akkor megkapod érte a jutalmad! Nagyon király város!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tomiferi.blog.hu/api/trackback/id/tr701796991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zit_zit 2010.02.28. 18:04:06

"vannak benne távlatok" :DD
süti beállítások módosítása