HTML

tomika a nagyvilágban

Kiküldtek ide Leuvenbe. Itt kint is ugyan olyan lusta vagyok, mint otthon. Ezért leírom ide, mik történnek itt, hogy ne kelljen minduntalan egyesével elmesélni! Olvassátok szeretettel!

Friss topikok

Linkblog

Leuven, 2010. február 6.

2010.02.07. 00:12 TomiFeri

Ma valamiért megpróbáltunk korán kelni, de ez különböző okok miatt mindőnknek nehezebben sikerült a normálisnál. Reggeliztünk, ami végül is csak azért tartott kicsit több mint egy órát, mert Guszti ilyen lassan evett meg egy egyszerű szendvicset. Minden estre megreggeliztünk, és elmentünk Eszterrel és Gusztival vásárolni, míg a többiek jópáran (Kinga, Solt, Csabi) az antwerpeni kiránduláson koptatták a bütyköst. Mi vettünk sört, ill. mindenfélét az Aldiban, és hazahoztuk.

            Egy sör után Guszti elment a Pangeába az olasz barátnőivel pangani, én pedig Eszterrel vásárolgatni. Egy DM jellegű, kimondhatatlan nevű boltban vettünk pár ezt-azt, majd keresgéltünk ruhákat, de ebben a városban egy zakó sem jó rám. Mind vagy bő, vagy kicsi a válla. Egy ideig sétálgattunk, majd csatlakoztunk Gusztihoz, aki az olasz lányok (Anna, Kirila/?/ és Alexandra) társaságában már a harmadik kávéjával próbálta csillapítani égető másnaposságát. Egy ideig beszélgettünk, de mindenki rettentő fáradt volt. Indulni készültünk, amikor megérkezett Luic, a francia PHD-hallgató, aki teljesen őrült. Vele kicsit pingpongoztak még, aztán tényleg elindultunk. (Na ő kölcsönzött egy olyan tyúkkergetőt, agyváltós holland rettenet, kipróbáltam, és rájöttem, hogy egy ilyent mindenképp veszek, amíg itt vagyok!) Először azt hittem, hazamegyünk, majd kiderült, hogy mivel mind éhesek vagyunk, keresünk egy helyet, ahol ehetünk. Vagy egy órát sétáltunk (közben Eszter lecsatlakozott, mert randevúja volt a szerb udvarlójával), mire Luic elvitt minket egy helyre, ahol 4-5 euróért kaptunk egy fél csirkét, megsütve, kenyérrel, meg a már megszokott apró stella sörrel. Igazi jó lakoma volt! Utána azt hittem, hogy hazajövünk, de Luic átvitt minket egy kubai salsa-bárba, ahol igen drága koktélokat mértek. Itt már nem maradtunk olyan sokáig, mert időre haza szerettünk volna érni.

            Itthon Kingával és Solttal becsatlakoztunk Boronkai Józsihoz (gr. kat. diakónus, a koli igazgatóhelyettese) egy szombat esti görög rítusú vecsernyére, ami szokatlan volt, de nagyon jó. Ezután a koli nagyja megnéztük az In Bruges c. filmet, a holnapi utazásra való ráhangolódás céljából. Sikerült ráhangolódni! Most pedig lefekvés, mert holnap még szendvicseket kell csomagolni, és hasonlók…

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tomiferi.blog.hu/api/trackback/id/tr381735373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borcsusz 2010.02.07. 00:57:02

majd futass meg Te is kövér amerikaiakat és beszéld le őket a toronyról. drogozz be egy törpével és ismerkedj megy egy szép színésznővel. de a végén ne halj meg...

TomiFeri 2010.02.07. 01:14:25

a végén nem hal meg a fiú! múlt időben meséli, hogy mit érzett, szóval megjavították, és csak visszaemlékezett, azért tudta elmesélni, és biztos jó ember lett, aki óvodát nyitott nehéz sorsú gyermekeknek!

zit_zit 2010.02.07. 14:29:47

ki hal meg es miert??
milyen volt a kirandulas, hova mentetek?

es figyu, mikor fog kezdodni a tanitas?

borcsusz 2010.02.07. 21:18:08

@TomiFeri: tudtam, hogy kijavítasz. azert irtam ezt igy, mert dramaibb. Te, nyomi.
süti beállítások módosítása