HTML

tomika a nagyvilágban

Kiküldtek ide Leuvenbe. Itt kint is ugyan olyan lusta vagyok, mint otthon. Ezért leírom ide, mik történnek itt, hogy ne kelljen minduntalan egyesével elmesélni! Olvassátok szeretettel!

Friss topikok

Linkblog

Leuven, 2010. február 9.

2010.02.10. 02:31 TomiFeri

Előirat; rájöttem, hogy képek nélkül ez igen egyhangú így, szóval itt van egy bogaras kép a könyvtáras térről, mert szép színes!

 

Felemás nap volt a mai, nem tudom, milyen a mérleg összességében. Pont elég alvás után reggeliztem, és elmentem Esztivel a miszticizmus órára, ami nagyon jó volt. Hamarabb vége lett, ezért hazajöttünk, és ebédeltünk, majd visszamentünk a Buddhizmus órára. Ez egy nagyon kicsi, és agyonzsúfolt teremben volt. A követelményeken kívül nem mondott semmi újat a férfi, ill. az óra második felében levetített egy Buddha-élete filmet, amin rendesen elaludtam, mert bemelegítettük a termet annyira mi, a sok emberek, hogy meditáció-közeli hangulat lett. Engem legalábbis hasonló fogott el, és Sidharta aszketikus kalandjai után nem bírtam tovább.

            A Buddhizmus óra pozitív hozadéka, hogy találkoztam Országh Judittal, aki még amíg otthon voltam, igazgatta a kinti ügyeim, pl. neki köszönhetem a szállásom. Most meg megmutatta, hol kell felvegyem a tárgyaim. Ez kedves volt tőle, de túl sok volt az új információ mára. Hazajöttem, ettem kicsit a sok fáradtságra, majd Csabával lementünk a sport-izébe a kungfu edzésre. Kicsit késve beálltunk, de ezt leszámítva nagyon jó volt, rettentően tetszett. Tanultam egy kis sáskát, valami alapforma felét, de nagyon jó, hasonlít a stílus az otthonihoz. Végre kungfuztam, ez nagyon feldobott. Utána kicsit gyúrtunk, de épp hogy csak, majd hazajöttünk. Egy hosszabb vacsora után még beszélgettem Boronkai Józsival a teológia mai állásáról, söröztünk egyet a pincében, és fél 12-körül elindultunk a leuveni éjszakába be. Az olasz lányok hívtak minket, hogy a 7 oaks vagy mi bárban vannak, hát utánuk mentünk. Kicsit később Eszti is csatlakozott, hozta a flemmish buddy-ját is, aki szerintem végig rettentő feszélyezetten táncolt. Én is, de én legalább titkoltam azzal, hogy mosolyogtam közben. Mindegy éjféltől kettőig táncoltunk, közben drága 2,5 decis söröket ittunk, ekkor jött ez az idő, hogy hazainduljak, mert partidrog, vagy egyéb pszichoaktív szer nélkül ezt nem lehet bírni. Rettentő unalmas, nem volt őszinte a mosolyom, na.

            De a kungfuedzés jó volt, és mire hazaértem, Bori küldött vicceset: http://blog.gondocs.hu/2010/02/kolyoksarok.html. Összességében azért vidáman fekszem le, hiába volt annyira ratyi a buddhizmus óra meg az esti buli, volt ami felderítsen!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tomiferi.blog.hu/api/trackback/id/tr771744553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borcsusz 2010.02.11. 18:26:07

ez igazán kedves, hogy megemlítettél. ilyen bogaras szobor nincs kicsiben?! jól mutatna a polcomon. majd nézz körül a souvenir shop-ban, a kedvemért. hiányzol Csokifiu!
süti beállítások módosítása