HTML

tomika a nagyvilágban

Kiküldtek ide Leuvenbe. Itt kint is ugyan olyan lusta vagyok, mint otthon. Ezért leírom ide, mik történnek itt, hogy ne kelljen minduntalan egyesével elmesélni! Olvassátok szeretettel!

Friss topikok

Linkblog

Leuven, 2010. február 22.

2010.02.23. 01:31 TomiFeri

11-től Buddhizmus Esztivel, többször majdnem elaludtunk, mert már a harmadik óra volt, amikor a professzor, Tony keveset beszélt, helyette a diákok adták elő 3-an az ő jegyzetét. Veszett unalmas volt, ergya powerpoint vetítésekkel, és minimális információval. Nagyon kevés olyant mondtak, amit még ne hallottam volna. Viszont sikerült megbeszélni Tonyval, hogy a félév végére a csan-buddhizmusból írhatok dolgozatot. Az a zsír!

Buddhizmus után nyomtattunk, ami itt nem olcsó, de szerencsére a fiú elrontotta a nyomtatást, és mivel Eszti rettentő asszertív, kinyomta még egyszer nekünk, immár ingyen, és a rossz példányt is megkaptuk, ami nekem tökéletesen megfelel. 483 oldalas buddhizmus jegyzet. Ebben minden benne kell legyen!

Délután ebédeltünk, meg gépeztem, és tanultam is kicsit. Nüsszai Szent Gergely kicsit erős angolul, ezért elkezdtem szótárazni. Csak így meg lassú. Két oldal kellett csak szerencsére, azután Judittal elmentünk megkeresni egy parkot, de kiderült, hogy botanikus kert, ami 5-től reggel 8-ig zárva van, ill. 75 km/h-s szél esetén is. Így hazajöttünk, és a mindenkivel együtt megnéztük a Watchmen-t ügyesen, kivetítőn. Annak jó sokára lett vége, és holnap megyünk Amszterdamba, szóval most lefekszem már.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tomiferi.blog.hu/api/trackback/id/tr71782785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zit_zit 2010.02.23. 02:19:28

Amszterdam? No, hát csak fővitte az Isten a dógodat, ejj, te hogy mennyit kirándúgatsz, meg bulizó... hejjj. Bezzeg Nűsszai Szent Gergelly, őbelőle csak két ódal, mi? Meg szundítás az oskolában, az órákon, ahelyett e hogy figyelnél, meg okosodnál, hejj, fiam...
Osztán mié zárják bé a kertet, ha fú a szél? Nehogy nekifújjone egy fának, vagy mi?

borcsusz 2010.02.23. 17:09:40

...hozzál belőle nekem is...

TomiFeri 2010.02.23. 20:01:54

miből vigyek Neked, kedves?
süti beállítások módosítása